Prismatch

Prismatch ud over det sædvanlige

Når du handler hos Dæk Skandinavien skal du være sikker at på at få den bedste pris. Derfor matcher vi ikke bare prisen, hvis du finder et af vores produkter billigere hos en af vores konkurrenter – vi matcher den med 103%. Det vil sige, at du ikke bare får varen til konkurrentens pris – vi giver dig 3% ekstra rabat! 
 
Har vi eksempelvis et dæk inkl. levering til 1.100,– og du finder den til 1.000,– inkl. levering hos en konkurrent, så matcher vi prisen og giver dig en ekstra rabat på 3%. Det vil sige at din pris hos os bliver 970,– i stedet for 1.100,– 
 
Vi matcher allerede priser med andre webshops på nettet. Men ser du en pris som er lavere end vores, hører vi meget gerne fra dig.

Sådan gør du brug af prismatch

Når du ønsker at gøre brug af 103% prisgaranti, som beskrevet ovenfor, gennemfører du blot din ordre og skriver “konkurrentens navn og pris i bemærkningsfeltet i indkøbskurven. 

Hvis prisgarantiens betingelser (se nedenfor) er opfyldt, retter vi prisen og ordren bliver ekspederet. Hvis vi mener, at der er tvivl omkring 103% prismatch, bliver du kontaktet af vores kundeservice. 
 
103% Prismatch gælder også 14 dage efter dit køb. Har du derfor handlet hos os og finder dine dæk til en anden pris indenfor 14 dage, kontakter du blot kundeservice. Er betingelserne opfyldt, får du naturligvis differencen refunderet.

Betingelser for 103% prismatch